Verzending bezorgen retouneren

LEVERTIJD NEDERLAND (1-2 dagen)

Webshop orders voor 14:00 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.
De Speelgoedtrekkers.nl transporteur levert de meeste orders binnen 1 werkdag. De overige orders worden de tweede werkdag geleverd. Dit kan het geval zijn omdat:

– Het een levering voor provincie Zeeland of Limburg betreft;
– Het een levering voor de Waddeneilanden (max. 4 werkdagen) betreft;
– Het product niet voorradig is (levertijd max 3 a 4 werkdagen).

Spoed bij jouw bestelling?
Geef dit aan bij het opmerkingenveld in de winkelwagen. Wij gaan ervoor zorgen dat onze transporteur de volgende werkdag jouw bestelling komt leveren.

LEVERTIJD BELGIE (4-5 dagen)
Webshops orders voor 14:00 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.
Levertijd België 4 werkdagen (Wallonië meerprijs)

VERZENDKOSTEN
Nederland zijn de verzendkosten € 5,95 per verzending en er wordt niet geleverd aan de waddeneilanden.

RETOURNEREN
Tot wanneer kan ik het product retourneren? 

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen. Je retoursaanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen is verzonden. Je kunt je retour aanmelden met het wettelijke modelformulier uit de algemene voorwaarden bij Info@speelgoedtrekkers.nl of bel met onze klantenservice.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren? 
Indien je een artikel retour stuurt omdat het je niet bevalt zijn de kosten voor jezelf, indien wij een ondeugdelijk artikel of een verkeerd artikel hebben gezonden zijn de kosten voor onze rekening.

Let op!
Producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten, ben je zelf aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om deze producten niet te crediteren.

Retouradres
Speelgoedtrekkers.nl
Oelenveerstraat 13
7771 BH Hardenberg

Hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug? 
Nadat je de retoursaanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 21 dagen.

Hoe moet ik het product retourneren? 
Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Wanneer moet ik de producten retour sturen? 
De producten die je retour wilt sturen, moeten binnen 14 dagen nadat je een retoursaanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd of bij ons afgeleverd zijn.

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?
Dat is helaas niet mogelijk. Omruilen kan in overleg met de klantenservice.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retour? 
Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen.