Betaalmethodes

Speelgoedtrekkers.nl maakt gebruik van MultiSafepay.

MultiSafepay biedt jouw wereldwijde betaalmethoden aan om met de meest favoriete betaalmethode af te kunnen rekenen.

Mogelijke betaalopties:

Ideal (Geen extra kosten)
Direct afschrijving van je rekening binnen jouw eigen vertrouwde bankomgeving.

Creditcard
Wij accepteren de volgende Creditcards:
– Mastercard
– Visa
– Maestro

Mister Cash/Bankcontact (België)
Bankcontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en lijken daarmee sterk op iDEAL in Nederland.

SOFORT Banking
SOFORT Banking biedt een multinationale debet betaaldienst die consumenten veilig laten afrekenen met tijdens internetbankieren.

Bank overschrijving (Geen extra kosten)
Je maakt het bedrag over aan Lightspeed Mollie betaaldiensten met de meegeleverde betaalcode voor de in te vullen betaalomschrijving. Het systeem zal met deze code jouw betaling automatisch koppelen aan de bestelling. Na ontvangst van de betaling wordt deze direct verwerkt.

Giropay
Giropay is de populairste betaalmethode van Duitsland. Betalingen worden direct van de bankrekening van de consument afgeschreven.

PayPal (Geen extra kosten)
Betaal via jouw vertrouwde PayPal account.

Billink achteraf betalen
Wanneer je kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink jouw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien je niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heb je direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal je bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. Je ontvangt namens Speelgoedtrekkers.nl het product en namens Billink een factuur per e-mail. Je dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

Bij Billink betalingen maximale orderbedrag:
Consumenten tot €250,-
Zakelijke afnemers tot €250,-